Ponedeljak 10.06.2013.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: A. Čukić

Svaki vid pomoći veliku radost nosi

Svratili u dopisništvo "Vesti": Jovica i Nenad Stanojković
 


- Sve ovo će nam i te kako dobro doći, zato veliko hvala tim dobrim damama na ovoj pomoći. Brat Nenad i ja smo došli kod tetke u posetu, koja živi na periferiji Beograda, pa smo iskoristili priliku da svratimo i do vašeg Dopisništva kako bismo preuzeli pakete i stvari. Pre dolaska u prestonicu, našu najmlađu sestricu, jednogodišnju Katarinu, vodili smo na kontrolni pregled, pošto je prevremno rođena. Lekari su konstatovali da je zasad sve u redu i da ne moramo da se brinemo što nam je svima skinulo veliki teret sa pleća - rekao je Jovica Stanojković, koji se školuje za ugostiteljskog tehničara, ali o zaposlenju ne razmišlja, jer zna da je jako teško doći do bilo kakvog posla na Kosovu.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


Reporteri "Vesti" su Jovicu zajedno sa bratom i paketima ispratili na autobusku stanicu, kako bi im pomogli da ponesu sve stvari kući u Sušiće. Roditelji Ljiljana i otac Radovan, koji se teško oporavlja od povreda na radu već duže od godinu dana, podižu jedanaestoro dece u svega 30 kvadrata, stoje pri čvrstoj odluci da ostanu tamo gde su im koreni. Budući da o odeći i obući i ne razmišljaju jer je prioritet hrana bez koje se ne može, ovi pokloni su ih silno obradovali.

2024 © - Vesti online