Nedelja 09.06.2013.
13:39
BETA

Hodžson: Bićemo poraženi ako ne odemo u Brazil!

Živi za plasman na Mundijal: Roj Hodžson, selektor Engleske
 

"Bićemo poraženi ako ne odemo u Brazil. Od kada sam imao sreće da dobijem ovaj posao, koncentrisan sam samo na plasman na Mundijal", rekao je Hodžson, preneo je Skaj sport.

Engleska je druga u kvalifikacionoj Grupi H sa 12 bodova iz šest utakmica, a prva je Crna Gora sa dva boda više i utakmicom više. Ekipa Roja Hodžsona odigraće još četiri utakmice do kraja kvalifikacija, u septembru i oktorbu, sa Moldavijom, Ukrajinom, Crnom Gorom i Poljskom.

"Imamo još četiri utakmice i znamo da je ekipama teško da nas pobede, igramo dobro u odbrani i napadu", rekao je on.

Hodžson je istakao da je svestan da će mediji i navijači pažljivo posmatrati igre reprezentacije i dodao da bi svi trebalo da gledaju "širu sliku", a ne samo konačan rezultat, pogotovo u prijateljskim utakmicama.

"Ponekada, posle razočaravajućeg rezultata, vidite da je ekipa igrala dobro. Sa druge strane, u nekim utakmicama ostvarite dobar rezultat, ali shvatite da sa takvom igrom nećete daleko stići", rekao je on.

"Ali, imam sreće što moji igrači ne razmišljaju na takav način. Imali smo dobru godinu i nadam se da će i početak sledeće sezone takođe biti pozitivan", dodao je Hodžson.
 

2024 © - Vesti online