Nedelja 09.06.2013.
12:42
Vesti

Jovetić: Hvala Fiorentini, želim u Juventus!

Juventus je njegov izbor: Stevan Jovetić
 

Jovetića ovog prelaznog roka traži pola Evrope. Englezu su pisali da je Čelzi bio spreman da izdvoji 30 miliona evra, u priču je bio uključen i Mančester siti... Preciznije, svi klubovi koji imaju novca da plate prave fudbalske bisere. Ali, crnogorski reprezentativac po svemu sudeći ima samo jednu želju:


"Osećam da sam za ovih pet godina u Firenci dao sve, nemam više šta da ponudim. Juventus me traži već godinu dana, i imponuje mi što su pored Ibrahimovića, Teveza i Iguaina, izabrali mene. Ne mislim da bih izdao Fiorentinu ako pređem u Juventus", rekao je Jovetić za Gazetu delo sport.


Ispostavilo se da je Bepe Marota, direktor Juventusa, bio u pravu kad je rekao kako je Jovetić isključiv u želji da pređe u Torino. Ostalo je još na klubovima da se dogovore. Prelazak u Juventus bio bi samo logičan sled događaja u karijeri mladog asa.


Ko poznaje Stevana Jovetića, sa sigurnošću je mogao da tvrdi da će napraviti veliku karijeru! Veliki talenat predstavio je u Partizanu, kad je ulaskom u prvi tim, zaslužio poštovanje navijača i uprave kluba. Kapitensku traku nije dobio zato što je najmlađi, već zbog činjenice da je bio najbolji u svakom pogledu! Lepo vaspitan, na treninzima i utakmicama uvek maksimalan, spreman da odgovori na svako novinarsko pitanje... I uvek sa osmehom na licu.

Takav je Joveta bio još od trenutka kad je pregovaro o prelasku u tabor crno-belih, tačnije od monenta kad je Nedeljko Kostić, jedan od čelnika Partizanove fudbalske škole, uočio njegov talenat na jednom turniru održanom na Zlatiboru.

2024 © - Vesti online