Nedelja 09.06.2013.
11:53
mvp.rs

Denis Rodman: Džejms i današnji igrači su kao devojčice!

Da li se smeju na Rodmanove prozivke?: Dvejn Vejd i Lebron Džejms
 

Ako pitate Denisa Rodmana ko je bolji igrač Lebron Džejms ili Majkl Džordan, to je bez dileme "leteći čovek". A ako se pitate ko bi po Rodmanovom mišljenju dobio seriju u duelu tadašnjeg Čikaga protiv današnjeg Majamija, popularni "Crv" veruje da bi bez problema došlo do "čišćenja" Majamija.

"To ne može da se poredi. Da je Lebron igrao krajem 80-ih ili početkom 90-ih bio bi prosečan igrač. Jednostavno, Džordan i Pipen su mnogo ispred Džejmsa. Džejms je sjajan, nemojte pogrešno da me shvatite, ali nije dorastao Džordanu i igračima iz te generacije. Nekada je košarka bila prljavija, grublja. Danas su momci kao devojčice, samo se žale. Džordan bi danas bez problema postizao 40 poena po utakmici", izjavio je Rodman.

Na pitanje da li bi sadašnji Majami savladao Čikago iz perioda Džordana, Rodman je lako odgovorio.

"Nema šanse, nema teoretske šanse. Majami ima veće talente, ali mi smo bili pametniji igrači. Ja bih Boša lako izbacio iz igre, to nije nikakav problem. Dvejn ne bi mogao da zaustavi Pipena nikako, a Pipen bi zaustavio Lebrona jednostavno. Džordana niko ne bi mogao ni da čuva", završio je.

2024 © - Vesti online