Nedelja 09.06.2013.
10:40 >> 13:23h
BETA

Kolaković: Uzeli smo Kubi sve važne poene!

Dva sjajna meča: Igor Kolaković
 

Selektor Igor Kolaković rekao je da je ekipa znala da će ovaj meč biti teži nego jučerašnji, koji je dobijen sa 3:0, ali i da tim nije imao planiranu koncentraciju.

"Protivnik je to naročito iskoristio u trećem setu, kada je u jednoj euforiji pokazao sav raskošan talenat kubanskog tima. Mislim da su mogli da nas ugroze i u četvrtom setu, ali smo držali nivo igre, poen za poen, mislim da smo uzeli važne poene blokom. Još jedna važna pobeda, sa dva trijumfa možemo biti zadovoljni", rekao je Kolaković.

Atanasijević je kazao da je ovim trijumfom ispunjen cilj.

"Kada smo krenuli na put, rekli smo da je najvažnije da osvojimo šest bodova. Znali smo da će oni igrati mnogo bolje nego u prvom meču. Mi smo se opet opustili u trećem setu, ali smo uspeli da se vratimo. Sada treba da se koncentrišemo na Ruse, jer će sa njima biti još teže. Imamo i tamo svoje ssanse i nadam se da ćemo iz meča u meč igrati sve bolje, jer imamo mnogo mesta za napredak", rekao je Atanasijević.

Nikola Rosić je kazao da u ekipi vlada odlična atmosfera.

"Imamo za sada stvarno dobru atmosferu i treba da probamo da uložimo svaki
napor da je zadržimo. Svaki igrač koji uđe sa klupe da doprinos utakmici, a podržavamo jedni druge i kad je teško i kad nam ide", rekao je Rosić.

2024 © - Vesti online