Nedelja 09.06.2013.
07:49
Beta

“Nove demokrate“ hoće da povrate poverenje Beograđana

Balša Božović

"Legitimitet i snagu koju smo dobili ovim izborima moramo da uložimo u to da povratimo poverenje građana u Demokratsku stranku, da uz odricanja i velike napore pomognemo Beograđanima da žive kao građani evropske metropole", rekao je Božović agenciji Beta.


Božović je čestitao i svom protivkandidatu, poslaniku DS Draganu Šutanovcu, i poručio da u Demokratskoj stranci ima mesta za različita mišljenja.


"Zahvaljujem Draganu Šutanovcu, mom protivkandidatu, ali stranačkom prijatelju i saborcu, na fer i korektnom nadmetanju. Pozivam ga da popijemo kafu i da razgovaramo o tome kako da realizujemo najbolje delove iz njegovog izbornog programa", rekao je Božović.


Dragan Šutanovac je na svom tviter nalogu po objavljivanju rezultata napisao: "Novom Gradskom odboru želim puno uspeha u radu".


Na pitanje jednog tviteraša da se pridruži stranci "Zajedno za Srbiju", Šutanovac je odgovorio:"Da ste živi i zdravi, ali DS zauvek".


Prema podacima izborne komisije gradskog odbora DS-a, Božović je na osnovu 85 odsto prebrojanih glasova osvojio 65 odsto.

2024 © - Vesti online