Subota 08.06.2013.
08:00
Telegraf

Sperma je superhrana budućnosti!

Nije da vas nagovara na bilo šta, tek da znate šta sve sadrži sperma: Fruktoza, voda, vitamin C, limunska kiselina, enzimi, proteini, cink...
 

Mnogobrojna naučna istraživanja pokazala su da oba pola pripadnika mnogih životinjskih vrsta zarad sopstvenog zdravlja konzumiraju spermu. Primeri su brojni.

Ženka lignje sav višak sperme pojede. Ista je stvar i sa muvama, pijavicama i mnogim drugim stvorenjima. Zato su, prvi put, naučnici sa australijskog Monaš univerziteta počeli da izučavaju kako bi se mogli iskoristiti svi hranljivi sastojci humane sperme.

Nedavno je objavljeno nekoliko knjiga na temu zdravstvenih prednosti sperme. Jedna od njih je “Semenology” (Semenologija), jedinstvena riznica koktela koje možete da napravite s ejakulatom. Tu je i “Natural Harvest” (Žetva iz prirode), knjiga recepata na bazi semene tečnosti.

- Ovo ne znači da bi oralna završnica tokom predigre ili na kraju seksualnog odnosa morala da bude obaveza. Međutim, ako već volite da uživate u ovakvom jednom iskustvu, znajte da ste u ogromnoj zdravstvenoj prednosti u odnosu na one koji to nikada ne čine, poručio je Bendžamin Vegener, autor studije objavljene u časopisu “Biology Letters”.

Da nas ne shvatite pogrešno, ne nagovaramo vas na znate već šta. Tek eto da znate šta sve sadrži sperma....

2024 © - Vesti online