Četvrtak 06.06.2013.
21:50
Telegraf

Kako Ekrem nagovara Staniju na striptiz

Ekremov predlog: Ja se skinem u gaćice a ti gore gola
 

- Slušaj me dobro. Ti i ja večeras da napravimo striptiz. Ja ću da se skinem go u gaćice, a ti da skineš od pojasa do gore. Ceo svet da te vidi, ne da te gledaju po kompjuterima i po novinama. Dobićeš prvo mesto, odseci mi glavu ako ne dobiješ prvo mesto, rekao je Jevrić starleti.

Starleta i ovonedeljna gazdarica na “Farmi” je pokušala da mu objasni da ona ne može da se skida tako pred svima, jedno je kad ona ode na plažu sa profesionalnim fotografima i šminkerima, kada rade umetničke fotografije, a drugo je to što on njoj predlaže.

Bio joj smešan predlog... I odbila ga je!
 

- Ero, reci mu da mi je dosta toga, da bi narod odmah odreagovao kako sam jedva čekala da se skinem, narod već ima predrasude o meni, ne treba mi to. Ja sam se penzionisala od toga, dosta mi je, dodala je Stanija, ali Ekrem je i dalje insistirao:

- Pa to je samo minut posla!

- Ma ni minut, dva… Fuj mi je to, ja da se skidam tu uz krave i koze? Neka budem i poslednja, al’ ja se ne skidam i tačka. Da mi neko punudi milion, pa možda i da pristanem. Ako me pozove časopis, da, potpišem ugovor i to je to – završila je starleta.

Stanija je pitala Ekrema zašto ne tera Jovanu ili Ljubu da se skinu gole. Jevrić je obrazložio da misica nema neke grudi, a da bodi-bilderka ima silikone.

2024 © - Vesti online