Četvrtak 06.06.2013.
14:43
mozzartsport.com

Kaha Laboral želi Veličkovića!

Vraća se u Španiju: Novica Veličković
 

Dolazak u Mega Vizuru se pokazao kao sjajan potez za Novicu Veličkovića posle problema sa povredama u Real Madridu. Srpski košarkaš se polako vraća u formu što je i znak za brojne evropske klubove da ga stave na spisak pojačanja.


Kako pišu lokalni mediji u Baskiji, Veličković je želja Kahe Laboral ili Baskonije kako će se zvati ovaj klub u narednoj sezoni. Klub za koji igra Nemanja Bjelica je promenio trenera, pošto će kako stvari stoje najverovatnije Jure Zvodc zameniti smenjenog Žana Tabaka. Prema informacijama sa Pirineja, prioritet Baskonije će biti angažman krilnog centra, a glavni favorit je Novica Veličković.

Povreda je prošlost i Veličković je nagovestio da može da se vrati u nekadašnju formu. Problem bi bio ako on bude imao visoke finansijske zahteve, jer preddenik Kereheta ne želi da rizikuje sa jakim ugovorom za igrača koga u Španiji više pamte po povredama nego po igrama.


Ako ne uspeju u nemri da angažuju Veličkovića, Baskijci će se okrenuti drugim rešenjima, a jedno od njih je Nik Kaner Mendli, Amerikana koji je prošlu sezonu proveo u Makabiju iz Tel Aviva, a podjednako uspešno igra na pozicijama tri i četiri.

2024 © - Vesti online