Četvrtak 06.06.2013.
11:03
mozzartsport.com

Rašović: Milivojević je igrač za Partizan!

Cene ga u Partizanu: Luka Milivojević
 

Kada je nedavno Albert Nađ rekao da ne vidi problem u tome da Partizan angažuje nekog fudbalera Crvene zvezde, izgleda da to nije pričao tek tako, jer bi crno-beli rado oslabili večitog rivala i pojačali se njegovim fudbalerom.


Prvo se spekulisalo da je Partizan naciljao Abiolu Daudu, ali izgleda da je sportski direktor Crvene zvezde Stojadinović malo iskoristio tu izjavu da podigne cenu Daudi i da sebi na značaju. I predsednik Partizana Dragan Đurić je opovrgao interes za Nigerijca, ali je zato trener Vuk Rašović otkrio kojeg igrača Crvene zvezde bi rado video u svom timu.


"Moramo da pronađemo zadnjeg veznog jer od Duljajevog dolaska nema ništa, a na toj poziciji imamo samo Sašu Markovića koji je super, ali nam treba još jedan takav igrač“, istakao je strateg crno-belih.


Budući da Crvena zvezda ostaje bez Pantića i Mijailovića, bilo je zanimljivo čuti mišljenje Rašovića o eventualnom dolasku nekog od njih dvojice, ali je on u prvi plan stavio treće ime:
"A, je l' Luka Milivojević podneo zahtev za raskid? Nije? Šteta... On mi se sviđa“, prokomenatrisao je kroz šalu Rašović za Žurnal.


Budući da je i Milivojević poput Pantića i Mijailovića bio u nemilosti u Zvezdi u prethodnih par meseci, moglo bi da se desi da i on podnese zahtev za raskid ugovora. Podsetimo da je potpredsednik Kokeza javno optužio Milivojevića zbog priča u medijima i zbog njegovog štetnog ugovora (kao da je Milivojević pisao uslove ugovora, a ne Zvezda i Rad), kao i da je reprezentativni vezista u jednom trenutku bio rezerva Luisu Garidu. Ako se na to doda da je njegov menadžer Ranko Stojić trenutno u mnogo boljim odnosima sa Partizanom nego sa Zvezdom i da mu klub sa Marakane duguje ozbiljnu sumu novca, onda ne zvuči tako nerelano Rašovićeva želja da Milivojević promeni klupske boje.

2024 © - Vesti online