Sreda 05.06.2013.
14:48
mozzartsport.com

Šok na "Marakani": Mijailović i Pantić zatražili raskid ugovora!

 Srđan Mijailović
 

To znači da će, ako ovaj organ presudi u njihovu korist, obojica biti slobodni u izboru nove sredine, bez obeštećenja. A, s obzirom na to da je Miloš Dimitrijević proletos pred Arbitražnom komisijom bez problema dobio raskid, prilično je izvesno kakva će biti konačna odluka.

"Mocart sportu" je potvrđeno na "Marakani" da su ovi igrači tražili raskid ugovora, a da će čelnici kluba u narednih pet dana (koliki im je rok da se izjasne o zahtevu), pokušati da reše problem "na drugi način".

Srđana Mijailovića (20) je Robert Prosinečki ubacio "u vatru". U tom periodu je dobio i poziv selektora reprezentacije Srbije Siniše Mihjalovića. Međutim, od dolaska Zorana Stojadinovića za sportskog direktora, ni kod Aleksandra Jankovića, ni kod Rikarda Sa Pinta nije dobijao veliku minutažu. Upravo Prosinečki je zimus želeo da ga kupi, odnosno dovede u njegov novi klub Kajzerispor.

Sa druge strane, drugi mladi reprezentativac, Aleksandar Pantić (21), prošlog leta je stigao na "Marakanu" iz Rada.

 Aleksandar Pantić

Prema informacijama "Mocart sporta", na ovakav potez se sprema i Ognjen Mudrinski, još jedan igrač koji je bio u nemilosti Sa Pinta i samo je pitanja dana kada će i on podneti zahtev za raskid ugovora.

Situacija u Crvenoj zvezdi je takva da bi skoro svaki prvotimac mogao da dobije raskid ugovora na štetu kluba, osim Abiole Daude, jedinog igrača kojem su isplaćena primanja za završenu sezonu.

2024 © - Vesti online