Sreda 05.06.2013.
13:40
rekreativo.com

Raul potpisao za banjalučki Rekreativo!

Slavni Španac sa poklonom Rekreativa
 

Fudbalski klub Rekreativo iz Banjaluke dobio je novog počasnog člana, Raula Gonzalesa Blanka ili jednostavno - Raula!

Legenda Reala i rekorder po broju igara i golova u Ligi šampiona priključio se brojnim svetskim zvezdama koje podržavaju klub iz banjalučkog naselja Česma i potpisao člansku kartu.

Raul je "anonimus" za

ostale članove Rekreativa!

Rekreativo ima veliku podršku poznatih, Nele Karajlić je počasni predsednik, Emir Kusturica ambasador, a među prijateljima kluba su, između ostalih, Aleks Ferguson, Rud Gulit, Milorad Čavić, Bjern Borg, pa čak i Leo Mesi.

"Raul je postao član Rekreativa na nagovor svog prijatelja Predraga Mijatovića koji je takođe naš član. Peđa mu je pričao o našem klubu, humanitarnom radu momaka iz Rekreativa i Raul je sa zadovoljstvom pristao da bude počasni član“, rekao je ambasador Rekreativa Boris Vrhovac, koji deli sa Mijatovićem zasluge za dovođenje Raula u Rekreativo.

Vrhovac je Raulu uručio sada već prepoznatljivi poklon – majicu Rekreativa.

U fudbalskom klubu Rekreativo ističu da su počastvovani što je Raul, legenda svetskog fudbala, podržao amaterski klub iz Banjaluke i postao deo Rekreativo porodice.

Raul Gonzales Blanko trenutno igra za katarski Al-Sad s kojim je osvojio šampionsku titulu, a u Katar je došao iz nemačkog Šalkea, gde je otišao pose blistave karijere u madridskom Realu.

Humanitarci: Raul, Boris Vrhovac i Predrag Mijatović
2024 © - Vesti online