Četvrtak 06.06.2013.
08:00
pressonline.rs

Sitnice po kojima će znati da glumite orgazam

Foto: Ilustracija
 

Žene, nekad tokom seksa razmišljaju o tome kako izgledaju i jesu li debele. Katkad je partnerka naprosto umorna i jedva čeka da se igrica završi.

Ženi u proseku treba 10-30 minuta da dođe do vrhunca. Muškarcima to brže ide. To je takođe jedan od razloga zašto žene počinju u određenom trenutku da glume. Naime, ponekad se žena oseća loše jer je njen partner gotov dok ona nije bila ni blizu.

Porast temperature

Urličući partnerovo ime, a da se pri tom nije nimalo oznojila, znači da žena glumi. Naime, kada je žena stvarno na vrhuncu znoji se a telesna temperatura joj poraste.

Grčenje

Tokom orgazma ženi se stegnu i zgrče mišići. To je najbolje vidljivo na području stomaka. Dakle, ovo je pokazatelj koji je vidljiv i partner može da ga oseti.

Stiskanje

Naposletku, kada žena doživljava orgazam njena vagina i materica se stiskaju i opuštaju što muškarac može osetiti čak i ako je 'samo' prstima u njoj. Ima žena koje će i to pokušati da odglume, međutim ne mogu postići taj intenzitet stiskanja i opuštanja.

Dakle, žene slobodno mogu da prestanu da viču poput porno zvezda glumeći orgazam jer njihovi partneri, ako samo malo bolje obrate pažnju, itekako mogu da razlikuju laž od pravog užitka.

2024 © - Vesti online