Sreda 05.06.2013.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: Vesti

Caca izgubila bitku sa teškom bolešću

Jedna drugoj bile najveća podrška: Sestre Marija Sušić i Svjetlana Stefanović
 

Tako je protekle nedelje okončan ovozemaljski život hrabre Svetlane Stefanović. O ovoj tužnoj vesti, naše novinare je obavestila njena sestra Mirjana Sušić, ujedno Svetlanin najveći oslonac i podrška tokom bolesti sa kojom je izgubila bitku.


- Nema više naše Cace, otišla je na večni počinak da se odmori. Iskoristila bih ovu priliku da se zahvalim svim plemenitim čitaocima "Vesti" koji su bili uz nju, slali joj pomoć i reči ohrabrenja. To joj je zaista mnogo značilo i snažilo je u teškim trenucima. Isto tako bih napomenula da nam je pred ovaj nemili događaj dobrotvorka Vesna P. iz Kanade, rodom iz Šumarica kod Kraljeva uputila novčani prilog od 50 dolara.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Hvala joj od srca na tome. Želela bih da poručim svakome ko je poželeo da pomogne mojoj sestri, da svoje priloge preusmeri na nekog drugog štićenika Humanitarnog mosta, kojih je zaista mnogo, a svima njima je pomoć itekako potrebna - rekla je Marijana koja je sve vreme u bila Svetlanu, pružajući joj neizmernu sestrinsku ljubav.

2024 © - Vesti online