Utorak 04.06.2013.
19:11
J. L. Petković - Vesti

Redžić: Selaković nam nije pretio

Nije bilo pretnji i ucena: Ivan Redžić

''Nijedna reč pretnje, niti ucene na sastanku koji smo imali sa delegacijom Ministarstva pravde i državne uprave nije izrečena. Apsolutno suprotno, ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković je došao na Kosovo i Metohiju kako bi otklonio strah i sumnju ljudima koji rade u pravosudnim organima i objasnio im da neće ostati bez posla ili biti u nepovoljnijem položaju nego pre sporazuma, kazao je Redžić u saopštenju dostavljenom “Vestima”.

On tvrdi da “određeni pojedinci svojim izjavama urušavaju ono što je u ovom trenutku najpotrebnije Srbima sa KiM, a to je jedinstvo i saglasnost u rešavanju najtežih pitanja po njihov opstanak“.

''Okrutna je laž gospodina Zvonka Mihajlovića koji nije prisustvovao sastanku i svojim izjavama sledi samo svoj interes i interes političke stranke čiji je član. Ovakve izjave samo pokazuju kako izgleda kada se pojedinci bave patriotizmom iz zanata i političkih pobuda. U ovom trenutku, moramo svi da radimo samo za interes Srba koji žive na KiM, a ne da jedan od najtežih trenutaka za Srbiju, koristimo za dnevno-političke teme i svoje lične promocije'', zaključuje Redžić.

2024 © - Vesti online