Utorak 04.06.2013.
16:31
Mozzartsport

Ponuda koja se ne odbija: Nikola Karabatić u Barseloni!

Skandal je iza njega: Nikola Karabatić
 

Posle nedavnog neuspeha u finalu Lige šampiona, kada su poraženi od Hamburga rezultatom 30:29, rukovodstvo Barselone rešilo je da za sledeću sezonu stvori jedan ultra jak tim, poput onog koji kolege fudbaleri trenutno imaju.

U tom maniru prvo veliko pojačanje je već stiglo u Kataloniju. U pitanju je Srbin sa francuskim pasošem, Nikola Karabatić.

Reprezentativac Francuske potpisaće ugovor sa Barselonom na naredne četiri sezone, a zvanično predstavljanje prvog pojačanja za novu sezonu zakazano je za sredu.

Pre sedam meseci Karabatić je bio na korak od Blaugrane, ali je zbog čuvenog skandala u vezi nameštanja utakmica Monpeljea i naknadne suspenzije morao da ostane u Francuskoj.

Međutim, sada su se stvari promenile i bivši najbolji igrač sveta iz 2007. godine, kao i najbolji rukometaš francuskog šampionata može bez problema da ostvari san i prihvati ponudu koja se ne odbija.

Karabatić je tokom karijere igrao za nemački Kil, u dva navrata je nosio boje Monpeljea, a u ovoj polusezoni igrao je za francuski Provens.

2024 © - Vesti online