Utorak 04.06.2013.
12:24
mozzartsport.com

Kasiljas: Murinjo, želim ti sve najbolje!

Ništa mu ne zamera: Iker Kasiljas i Žoze Murinjo
 

Mnogi su mislili kako će Iker Kasiljas jedva dočekati da Žoze Murinjo i zvanično pređe u Čelzi, kako bi na sva usta opleo po treneru koji mu je u Real Madridu uzeo i kapitensku traku i mesto na golu. Međutim, 32-godišnji golman još jednom je pokazao koliko je veliki kada su ga novinari koji prate pripreme Španije za Kup konfederacija u Brazilu pitali šta misli o Specijalnom:


"Murinjo je na novom zadatku i ja mu želim sve najbolje! On je donosio neke odluke u Real Madridu i naravno da smo ih svi poštovali. Nažalost, nismo ostvarili neke ciljeve, trijumf u Kupu Španije i Ligi šampiona, ali mnogo je stvari uticalo na to. Nadam se da će Žozeu biti bolje u Čelsiju, ja mu to iskreno želim. Lično, nemam nikakvih loših osećanja prema njemu, niti sam ljut", izjavio je Kasiljas.


S druge strane, mnogi prvotimci Reala, mađu kojima su se posebno istakli Mesut Ozil i Luka Modrić, su se na svojim oficijalnim Fejsbuk i Tviter stranicama zahvaljivali Murinju na saradnji, uz napomenu da je "Žoze najbolji trener s kojim su imali priliku da rade".

2024 © - Vesti online