Ponedeljak 03.06.2013.
18:38
mozzartsport.com, pobjeda.me

Šampion Evrope pravi tim za sledeću sezonu: Šćepanović i Radović blizu Crvene zvezde

 Pojačanja za nove radosti: Vaterpolisti Crvene zvezde na pobedničkom postolju
 

Vaterpolisti Crvene zvezde su završili istorijsku sezonu osvajanjem triple krune, ali je veliko pitanje da li će ostati u istom sastavu i sledeće godine prilikom odbrane svih trofeja. Zbog finansijskih poteškoća izvesno je da će “Marakanu” napustiti kapiten Andrija Prlainović, Duško Pijetlović, Nikola Rađen i Denis Šefik, a crveno-beli izgleda nisu sedeli skrštenih ruku dok se odvijao fajnal-for Lige šampiona na Banjici.

Kako piše pobjeda.me, crnogorski vaterpolo reprezentativci Miloš Šćepanović i Aleksandar Radović su blizu prelaska u Zvezdu. Obojica su u protekloj sezoni branili boje Jadrana, ali je uprava kluba odlučila da im izađe u susret i omogući da promene sredinu.

Šćepanović je standardni član nacionalnog tima, a na nekim od poslednjih takmičenja je imao konkurenciju u sadašnjem golmanu crveno-belih Denisu Šefiku. Saša Radović je zbog operacije ramena, u januaru, propustio pola sezone, a ukoliko pojača redove crveno-belih biće to njegov povratak u srpski klupski vaterpolo. Novljanin je do prošlog leta nosio kapicu Partizana, sa kojim je osvojio i titulu prvaka Evrope.

2024 © - Vesti online