Ponedeljak 03.06.2013.
14:35
BETA

Perišić: Naprednjaci ne kupuju Radnički iz Niša

 Gradonačelnik Niša Zoran Perišić
 

"U čemu je razlika što sam ja izgovorio da stranka preuzima političku odgovornost za Radnički i onoga što je de fakto postojalo i što neko nije bio dovoljno iskren da kaže. Niti ga kupuje SNS, niti se Radnički može kupiti", rekao je Perišić za "Al Džaziru Balkan".

Sajt "Južne vesti" je preneo izjavu Perišića da će SNS preuzeti odgovornost za fudbalski klub Radnički i najavio je finansijsku pomoć. On je, takođe, tada rekao da je kandidat za predsednika kluba predsednik niške opštine Crveni Krst Darko Bulatović i da "na taj način stranački preuzimaju odgovornost za Radnički iz Niša".

"Radnički je klub osnovan pre 90 godina, svetle istorije i tradicije i normalno je da SNS, koja u gradu ima gradonačelnika i predsednika opština, pomogne svom klubu. Iz budžeta osiromašenog, opustošenog, koji se puni nekih 70 odsto, mi ne možemo da odvojimo više od 2,5 miliona za Radnički iz Niša", dodao je funkcioner SNS. 

Skupština Fudbalskog kluba Radnički iz Niša je zakazana za sutra u 17 časova u niškoj gradskoj skupštini, kada bi trebalo da bude izabrano novo rukovodstvo kluba.

Kandidat za predsednika Upravnog odbora Radničkog je Darko Bulatović.

2024 © - Vesti online