Utorak 23.02.2010.
17:52
Vestionline

Sedam stvari u seksu koje žene mrze

Žena voli maštovite ljubavnike. Ona voli muškarca koji zna da pogodi njene želje i koji iz njenih uzdaha i pokreta čita šta ona želi. Svaki muškarac, uz malo volje, može da postane sjajan ljubavnik. To je veština koja se uči, a najpre treba otkriti šta žene mrze u krevetu.


Suviše pažljivi muškarci
Kad muškarac u krevetu ženu pita: 'Mogu li? Smem li?', njoj to uopšte nije seksi. Takva pitanja ženama ruše raspoloženje. Pravi ljubavnik zna šta žena hoće, a i zna da čita suptilne znakove koje mu ona šalje.


Mehanički seks
Seks bez strasti ženama je dosadan. One to doživljavaju kao ispunjavanje obaveze i loše potrošeno vreme. To, naravno, ne znači da svaki seks mora biti beskrajno strastven, ali ako je prečesto mehanički, žena će ostati nezadovoljna.

Preglasno ili pretiho stenjanje
Preglasan ljubavnik može biti iritantan. Jednako tako nije privlačan ni onaj koji samo ćuti. Najbolje je pronaći zlatnu sredinu. Uzdasima joj dajte do znanja da ste uzbuđeni i da uživate, ali nikako nemojte da preterujete.

Monotonija
Ako vaša partnerka može da predvidi svaki vaš potez, znajte da vam se u seks uvukla monotonija. To ženama nije nimalo seksi. Problem nije tako strašan i brzo se rešava uz pomoć mašte. Unesite novosti, isprobajte i ostale prostorije u kući, a ne samo spavaću sobu.

Nesklonost eksperimentiranju
Ako ste u dugoj vezi, nemojte da se bojite da eksperimentišete. Seksualni život  vremenom može postati rutinski i dosadan. To se svima događa. Isprobajte nove poze, igrajte razne uloge, a možete pokušati i sa seksi igračkama. Žene ne vole previše konzervativne muškarce koji nisu otvoreni za novotarije.

Predug oralni seks
Većina žena voli oralni seks, ali ne vole kada se muškarac predugo izgubi u međunožju. Postoje muškarci koji svu pažnju posvećuju samo njenoj vagini, a ako to traje predugo, ženama postane dosadno.

Zečji seks
Žene uopšte ne pali kad je muškarac u seksu brz kao zec. One ne vide svrhu takvog seksa. Najbolje je kad partner drži ritam, odnosno kad je na trenutke nežan, a na trenutke žestok.

2024 © - Vesti online