Ponedeljak 03.06.2013.
17:38
telegraf.rs

Šta joj bi: Karleuša nahvalila Seku!

Jelena Karleuša tvrdi nije prepoznala Seku koliko sad dobro izgleda
 

U emisiji “Ja to tako” pevačica je komentarisala fotografije na kojima su njene koleginice imale iste ili slične odevne komade, i tom prilikom odgovorila na spekulacije da svi kopiraju upravo Jelenu Karleušu.

- Nisam je prepoznala, moram samo da kažem da je jako smršala i da dobro izgleda na ovim fotografijama, ali nema nikakve veze sa kopiranjem mene, Seka Aleksić definitivno mene ne kopira – rekla je pevačica.

Iako poznata po oštrim komentarima, Jelena je ovaj put, pomalo neočekivano, uvukla mač i pohvalila i Cecu Ražnatović, za koju je rekla da izleda kao devojčica na jednoj fotografiji, iako je samo pre nekoliko dana po svojoj koleginici oplela u najgorem maniru.

Uz to, Karleuša je istakla i da za sebe ne misli da je najlepša, niti najzgodnija, kao i to da je dovoljno samouverena, zbog čega ne smatra da su joj Nataša Bekvalac i Severina konkurencija.

- Ja na sebi vidim milijardu i jednu zamerku, svesna sam da imam 34 godine, uskoro i 35, i da neću zauvek biti u nekoj dobroj formi, a pošto ja imam mnogo mlađeg muža, kada naiđe neka super klinka, ljudski je da mu se dopadne – iskrena je bila JK, i dodala da je seks precenjena kategorija i da bi čestitala onoj sa kojom bi je njen suprug Duško prevario.

Pogledajte intervju pevačice u emisiji “Ja to tako”:

2024 © - Vesti online