Ponedeljak 03.06.2013.
01:45
Telegraf

Farma: Izbačen Stanijin "Romeo"

Stvarno sam zaljubljen u Staniju, rekao je Filip Panajotović posle izbacivanja s "Farme"
 

Ovonedeljni duelisti bili su Filip Panajotović, koji je od ukućana dobio najviše štapića, dok je njegov imenjak, Filip Mitrović bio nominovan od publike. Takmičari su se nadmetali u igri znanja u kojoj je ubedljivo pobedio Mitrović, koji je odlično pripremio gradivo, što mu je i omogućilo da nastavi učešće u “Farmi” i novu šansu da osvoji 50 hiljada evra, dok će se u toku sledeće nedelje jedan farmer vratiti na imanje.

Iako je u igri znanja dominirao Mitrović, njegova pobeda prilično je bila neočekivana, dok je najveći šok ipak doživela Panajotovićeva devojka Stanija, koja ga je snažno zagrlila i šapnula mu da je sačeka dok i ona ne napusti imanje.


Po izlasku sa “Farme”, Panajović je priznao da ima tremu i da mu ni malo nije bilo lako svih ovih dana na imanju, i istakao da nije ljubomoran na repera Ša zbog njegovog venčanja sa Stanijom.

"Stvarno sam zaljubljen u nju i nikada nisam imao ozbiljne veze, iako sam imao dosta devojaka", izjavio je Filip i dodao da jedva čeka da starleta izađe.

Maneken je istakao i to da romansa sa Stanijom nije bila taktika niti da je na taj način pokušao da skupi glasove publike, već da je bio iskren sa njom, da joj potpuno veruje i da će je čekati dok ne izađe. Uz to, bivši farmer je rekao da starleta ne manipuliše njim i da ne bi voleo da se vrati na imanje.

"Ljudi su na imanju bezvredni, a Vesna je preterala i ja sam hteo na lep način da pričam sa njom, ali je ona takva da nije moglo drugačije ispadne", rekao je Filip, koji se tom prilikom izvinio Vesninoj porodici na uvredljivim rečima.

2024 © - Vesti online