Subota 01.06.2013.
20:30 >> 22:07h
Beta

Ivanović: Da vratimo Belgijancima za Beograd!

Ne smemo da gubimo nadu: Bane Ivanović na meču sa Škotima u Novom Sadu
 

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović kaže da "orlovi" ne smeju da gube nadu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i da moraju maksimalno da se pripremi za predstojeću utakmicu protiv Belgije.

Kolarov: Prekretnica za mlade igrače

Zamenik kapitena Aleksandar Kolarov zna šta "orlove" čeka u Belgiji:
"Svi smo dosta umorni, ali se kvalitetno pripremamo i očekujem da budemo maksimalno spremni. Biće teško, nema sumnje, dobar su protivnik. Znamo šta bi trebalo da radimo na terenu. Mladim igračima će duel u Briselu biti veliko iskustvo i neka vrsta prekretnice u reprezentativnim karijerama".

"Ne smemo da gubimo nadu, moramo da se pripremimo za duel u Briselu, iako su igrači ispražnjeni zbog napornih sezona u svojim klubovima. Svako od nas želi pobedu protiv Belgije", rekao je Ivanović novinarima u Staroj Pazovi.


Srbija je posle šest kola treća na tabeli Grupe A kvalifikacija sa sedam bodova, devet manje od Belgije i Hrvatske.


- Belgija je po imenima najjača u našoj grupi, ali mi smo u Beogradu dominirali i imali mnogo propuštenih prilika protiv njih. Nisu nas nadigrali, a prvo poluvreme te utakmice mora i može da nam bude putokaz kuda treba da ide ova generacija. Da smo to dobili, sada bi slika bila totalno drugačija", kazao je Ivanović.


Utakmica između Belgije i Srbije igraće se u petak, 7. juna od 20.45 na stadionu Kralj Boduen u Briselu.

2024 © - Vesti online