Subota 01.06.2013.
08:31
Beta

Milojević: Imali smo sreće, ali smo je i zaslužili

Sledi majstorica u Pioniru: Novica veličković i trener Dejan Milojević
 


"U drugom poluvremenu se igrala rezultatska klackalica, a u finišu smo imali i sreće, ali smo je i zaslužili. Nije nam bio plan da Zvezdi dozvolimo da ima poslednji šut za pobedu. Čestitam svojim igračima na zasluženoj pobedi", rekao je Milojević posle meča.

Zvezda apsolutni favorit

Milojević ističe da je Zvezda favorit u nedeljnom odlučujućem meču, ali....
"Nadam se da ćemo u nedelju skupo prodati kožu. Zvezda je apsolutni favorit i to treba reći. Podigli su formu, a vidi se da su s Dejom (trenerom Dejanom Radonjićem) postali tvrd defanzivni tim. Malo je vremena za odmor. Imamo jedan trening i uradićemo koliko možemo da se spremimo", rekao je Milojević.

Mega je sinoć u Kruševcu pobedila Zvezdu sa 73:71 u neizvesnoj utakmici i tako izjednačila na 1:1 u seriji. "Majstorica" se igra u nedelju u Beogradu.


"Utakmica je bila tvrda, pravi plej-of duel dve dobre ekipe. Uspeli smo, za razliku od prvog meča, da zaustavimo kontranapade i Damarkusa Nelsona. Takođe, naša prednja linija sprečila je lake poene gostiju. Bili smo dosta nervozni, u napadu smo promašivali lagane šuteve. Nismo uspeli da privedemo mečc kraju većom razlikom. Zvezda je pojačala odbranu i vratila se u meč, a mi nismo imali adekvatan odgovor", rekao je Milojević.

2024 © - Vesti online