Petak 31.05.2013.
11:26
mozzartsport.com

Rašović: Želim da ostanu Stojković, Ivanov, Volkov, Mitrović...

Jasan plan za narednu sezonu: Vuk Rašović
 

Na prečac je Vuk Rašović osvojio simpatije Grobara, očito i čelnika Partizana, čim su mu posle samo pet utakmica i isto toliko pobeda na klupi prvog tima revidirali postojeći ugovor, a produžetkom saradnje do leta 2015. nagovestili da u njemu vide stručnjaka za malo duži period, nego koliko su „trajali“ njegovi prethodnici Avram Grant (četiri i po meseca) i Vladimir Vermezović (11 meseci).


A, i donedavni šef struke Teleoptika zadovoljan je epilogom današnje sednice Upravnog odobra, čije su teme bili statusi trenera i sportskog direktora.


"Poverenje čelnika prija, istovremeno obavezuje da sve lepo što misle o meni opravdam na način dostojan Partizana. Ne želim da se bavim prošlošću, još manje sadašnošću, meni je glava u budućnosti, u pokušaju stvaranja tima i rezultata prepoznatljivih za ovaj klub“, kaže Vuk Rašović u intervjuu za MOZZART Sport.


Kakvu to ekipu želi trener Partizana, na čemu ćete insistirati?


"Pričao sam jutros sa Albertom Nađom, novim direktorom, i želje nam se poklapaju. Obojica hoćemo da zadržimo kostur tima koji je osvojio šestu uzastopnu titulu, mada je nezahvalno prognozirati hoćemo li u tome uspeti, prošla su samo četiri dana od završetka sezone“.


Kostur tima podrazumeva...?


"Moja želja je da ostanu Vladimir Stojković, Ivan Ivanov, Vladimir Volkov, Saša Ilić, Aleksandar Mitrović...“


To znači da će Saša Ilić igrati za crno-bele još godinu dana?
"Da, da, takav je dogovor“.

2024 © - Vesti online