Četvrtak 30.05.2013.
20:39
mozzartsport.com

Srbija je dobila špica: Mitrovićev het-trik pred Belgiju!

Trese mreže i u dresu sa državnim grbom: Aleksandar Mitrović između Ljubomira Fejse i Marka Šćepovića, dan ranije na treningu u Staroj Pazovi
 

Reprezentacija Srbije izgleda da ne mora da brine za budućnost kad je napad u pitanju. Najava Siniše Mihajlovića da će biti starter u Belgiji očigledno je inspirisala Aleksandra Mitrovića da odmah pokaže selektoru šta zna, raspucao se na trening meču protiv Dunava iz Starih Banovaca, postigao tri gola za poluvreme, u utakmici okončanoj pobedom Orlova 4:0.


Centarfor Partizana je slao loptu u mrežu u 13. 26 i 43. minutu, dok je konačan rezultat postigao vezista Atalante Ivan Radovanović u 67. minutu. Ovo je bila jedina provera naše selekcije pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i gostovanje u Briselu, 7. juna.


Selektor Siniša Mihajlović je na teren od prvog minuta poslao sledeći sastav: Stojković – Tomović, Biševac, Rajković, Kolarov – Fejsa, Milivojević, Kuzmanović, Basta – Marković, Mitrović. U drugom poluvremenu šansu su dobili još: Aleksić, Petrović, Radovanović, Šćepović i Đorđević.


Pred nekoliko desetina posmatrača na terenu u Staroj Pazovi meč reprezenatcije Srbije i člana Srpske lige Vojvodina protekao je u očekivanoj dominaciji Orlova, a prevashodni cilj je bio da se razigra debitant u nacionalnom timu Aleksandar Mitrović, pa se može konstatovati kako je generalna proba pred Belgiju uspela.

2024 © - Vesti online