Četvrtak 30.05.2013.
16:40
BETA

Bajković: Voleo bih da igram za Srbiju!

Mihajloviću, čekam te: Boban Bajković
 

"Moja želja nikada nije bila sporna. Uvek ću biti spreman da se odazovem pozivu selektora (Siniše Mihajlovića). Čekam ga raširenih ruku", rekao je Bajković.

Crveno-beli nisu uspeli tokom prolećnog dela šampionata da preteknu Partizan u borbi za titulu. Zvezda je u završnici uspela da se približi svom večitom rivalu na dva boda, ali su u direktnom okršaju poraženi i posle toga popustili i sezonu završili kao vicešampioni, sa 11 bodova manje od Partizana.

"Kada igrate za Zvezdu i kada niste prvi, onda sezona nije uspešna. Tako ja i gledam na ovu sezonu. Imali smo priliku, prišli smo na dva boda zaostatka i baš kada je trebalo da prestignemo "večitog" rivala, usledio je poraz u derbiju, za koji moram da naglasim da je bio zaslužen", istakao je Bajković.

Golman kluba iz Ljutice Bogdana kazao je da bi do kraja karijere želeo da ostane na "Marakani", ali da o tome ne odlučuje samo on.

"Voleo bih da ostanem do kraja karijere u Crvenoj zvezdi. To je moj drugi dom. Ipak, o mom daljem statusu odlučiće ljudi iz kluba. Sve ponude idu na adresu Ljutice Bogdana, pa ću u dogovoru s njima videti šta je najbolje i za Zvezdu i za mene", rekao je Bajković.

"Naredni period provešću u Crnoj Gori, gde ću posetiti rodbinu i krenuti sa pripremama za narednu sezonu", dodao je golman crveno-belih.

2024 © - Vesti online