Četvrtak 30.05.2013.
14:01
Vestionline

Majka bebe bačene u WC šolju: Nisam ni znala da sam trudna

Bebi 59 smrskana lobanja, ali se očekuje da će ozdraviti
 

Majka (22) je krišom gledala kako spasioci pokušavaju da bebu izvuku iz cevi. Da je dete njeno priznala je tek pošto je policija pretražila hotelsku sobu, iz čijeg toaleta je beba otputovala u kanalizaciju, i tu pronašla krvavi toalet papir i igračke.

Dva dana star dečak dobio je ime Beba 59, prema inkubatoru u kojem leži sa slomljenom lobanjom i modricama. Pošto su ga izvukli iz cevi prečnika 10 centimetara spasioci su ga odvezli u bolnicu gde su vatrogasci i lekari uz pomoć testere i klješta do kraja oslobodili zaglavljenu bebeću glavicu. Kada je stigla u bolnicu beba je još bila u posteljici. 

Policija kaže da slučaj tretiraju kao mogući pokušaj ubistva, ali se još ne zna hoće li se mladoj majci suditi. Naime, ona je policiji ispričala da nije ni znala da je trudna i da je dete ispalo u WC šolju pošto se neočekivano porodila. Kako nije mogla da ga sama izvuče obavestila je hotelsko osoblje.

Ova stravična vest uznemirila je lokalno stanovništvo, a građani su došli u bolnicu sa odećom, pelenama i mlekom u prahu, a neki su se čak ponudili da usvoje dečaka. Vest i fotografije bebe bačene u WC šolju obišle su i šokirale svet.

2024 © - Vesti online