Petak 31.05.2013.
08:00
Telegraf

Predlozi za brzo podmlađivanje

Podmladite se na brzaka
 

Nova frizura

Naučno je dokazano da se žena, ako je zadovoljna svojom kosom, oseća daleko sigurnije i samouverenije. Ova promena često ima vizuelno najveći efekat, pa to one mudro znaju da iskoriste. U proseku, svaka dama godišnje promeni čak četiri frizure, dok muškarci i po četiri godine nose samo jednu.

Tretman lica i masaža

U zavisnosti od tipa kože i efekta koji njime želite da postignete, odlučite se za jedan iz bogate ponude tretmana lica, koji se nude u salonima. Videćete, vaša koža će vam biti zahvalna. 

Manikir i pedikir

Ruke mnogo govore o nama. Osim što ih je važno negovati, kako bi bile nežne i meke, svakako je bitno voditi računa i o higijeni noktiju. Većini muškaraca se najviše dopada kada žena ima francuski manikir, jer kako kažu, on izgleda najurednije i najženstvenije. Ništa manje važni nisu ni nokti na nogama, koji sa dolaskom lepog vremena, papuča i sandala, htele vi to ili ne, uvek nekako izbiju u prvi plan.

Kvalitetan san

Pored toga što negativno utiče na raspoloženje i umne sposobnosti, nedovoljno sna utiče i na gojaznost. Nova istraživanja ukazuju da je veza između spavanja i gojenja daleko veća nego što se mislilo. Ukoliko imate lošu naviku da kratko i neredovno spavate, promenite je što pre. Videćete koliko ćete se bolje osećati u svojoj koži. 

2024 © - Vesti online