Sreda 29.05.2013.
20:02
Vesti, Beta

Reina: Kako da odbijem Barselonu?

Sa Enfilda na Kamp Nou: Pepe Peina bi da ide očevim stopama
 

Liverpul iil Barselona? Golman "crvenih" sa Enfilda Pepe Reina priznao je da bi bilo teško odbiti ponudu Barselone, za koju je svojevremeno branio njegov otac Miguel, ali i dodao da još nije bilo zvanične ponude šampiona Španije.

"Nemam nikakvih dokaza da se Barselona interesovala za mene. Ne znam da li je klub razgovarao sa mojim agentom. Ako ništa nije rekao, to je zato što ne postoji ozbiljna ponuda", rekao je 30-godišnji Reina za britanske medije.

I "Oliver Kan" u igri

Pored Reine španski mediji u Barselonu sele i talentovanog golmana Borusije iz Menhengladbaha, 21-godišnjeg Marka-Andre ter Štegena, koga u Nemačkoj smatraju pravim naslednikom Olivera Kana.

Španski golman je kazao da ima ugovor sa Liverpulom i da je veoma srećan u
Engleskoj.

"Sada imam samo jednu opciju - ostanak u Engleskoj. Sve ostalo su samo priče. Nije bilo direktnog kontakta. Barselona je veliki klub i bilo bi teško reći "ne" takvom klubu. Ali bilo bi teško i napustiti Liverpul. Ako bih to uradio, to je samo zbog toga da napredujem kao igrač", rekao je Reina.

Mediji navode da je španski golman jedan od kandidata da na golu Barselone zameni Viktora Valdesa, koji bi prema pisanju medija trebalo da potpiše ugovor sa Monakom.

2024 © - Vesti online