Sreda 29.05.2013.
16:29
Beta

Đilas se izvinio napadnutom francuskom državljaninu

Đilas je primio Karla i njegovu ćerkicu Lunu
 

Odbur je pretučen u Studenstkom parku dok je vozio rolere, a na Fejsbuku je napisao da je to učinila grupa pijanih mladića i da incident neće pokvariti njegovu sliku o srpskom narodu. 

"Našem sugrađaninu koji na najlepši mogući način promoviše Beograd i našu zemlju desila se, nažalost, velika neprijatnost. Neko od huligana napao je našeg prijatelja, zato što se vozio na rolerima. Dobro je što Luna nije tog trenutka bila pored svog tate, ali je strašno da se takve stvari dešavaju u Beogradu", rekao je Đilas.

Gradonačelnik se izvinio u ime Beograda za nemili događaj
 


Gradonačelnik je naveo da je siguran da "99,99 odsto sugrađana nikada ništa slično ne bi uradilo i da su srećni kada neki ljudi odaberu Beograd za mesto boravka i podizanje i vaspitanje svoje dece".


"Zato sam im se u ime Beograda izvinio. Nadam se da se takve stvari više neće ponavljati i da će oni koji su to učinili biti otkriveni. Ovakvi napadi su mrlja na grad otvorenih ljudi, otvorenog srca kakvi mi Beograđani jesmo. Oni će ostati da žive ovde i verujem da će i dalje uživati u ovom gradu koliko i svi mi koji smo njegovi stanovnici", rekao je Đilas.

2024 © - Vesti online