Utorak 28.05.2013.
21:47
BETA

Vujošević: Želimo odmorni u finale!

Na pobedu i u Novom Sadu: Duško Vujošević
 

"Vojvodina je napravila veliki uspeh plasmanom u plej-of i Jadransku ligu, ali njihove želje time nisu potrošene i sigurno je da oni žele da sezonu završe nekom boljom partijom ili eventualnom pobedom protiv Partizana. Mi želimo da okončamo seriju u dve utakmice, da bismo na pravi način rasporedili opterećenje i minutažu da bismo
relativno odmorni ušli u finale", rekao je Vujošević novinarima.

Partizan je u Beogradu pobedio Vojvodinu sa 79:54 i tako poveo sa 1:0 u seriji.

"Svesni smo da će oni tamo dati svoj maksimum da sezonu za poštovanje zaključe boljom igrom, ako ne i pobedom. Ako želimo da priču završimo u dve pobede, trebaće nam bolja igra nego večeras", rekao je Vujošević.

Trener Vojvodine Siniša Matić rekao je da je učešće u plej-ofu nagrada za njegove košarkaše zbog velikog uspeha u Superligi.

"Za nas je nagrada što smo se plasirali u polufinale plej-ofa, jer su iza nas ostale ekipe Radničkog i Metalca, koje imaju mnogo veće budžete i možda bolji tim, ali nama se vratilo za dve godine ulaganja. Hteli smo da probamo da što duže odigramo dobro protiv Partizana, iako smo bili svesni da su u Pioniru padali mnogo jači od Vojvodine", rekao je Matić.

"Uspeli smo nekih 25 minuta da se držimo na desetak poena zaostatka, ali posle je bilo teško igrati na 'minus 15', a i hteli smo da sačuvamo malo energije za narednu utakmicu. To će možda biti naš poslednji meč u sezoni i daćemo sve od sebe da utakmica bude neizvesnija nego ova. Videćemo da li ćemo uopšte imati šansu za pobedu, ali nećemo se predavati", rekao je Matić.
 

2024 © - Vesti online