Utorak 28.05.2013.
14:03
mozzartsport.com

Falkao i Valdes stigli u Monako!

Samo još potpis: Rademal Falkao
 

Neka ludnica u Francuskoj počne! Prema informacija “Asošijeted Presa“, Radamel Falkao i Viktor Valdes stigli su u Monte Karlo kako bi finalizirali pregovore oko prelaska u Monako! Prvi pik Jorgandžija u napadačkoj liniji će u kneževinu stići za oko 60 miliona evra, dok će iskusni čuvar mreže Barselone doći bez obeštećenja, s obzirom da mu ugovor ističe na kraju sezone.


Obojica će u utorak obaviti medicinske preglede, a onda će samo zvaničan potpis deliti pomenuti dvojac od crveno-belog dresa novopečenog člana Lige 1.
Kada su se u medijima pojavile prve spekulacije o tome kako će izgledati drim-tim Monaka za novu sezonu mnogi su tvrdili da od tog posla neće biti ništa. Međutim, sada se situacija menja iz korena, jer će Kneževi imati mega drim-tim u sezoni 2013/2014!


Dmitrij Ribovljev je za letnju pijacu pripremio 200 miliona evrića, ali pošto je već potrošio 130 miliona (Falkao 60 miliona, Džejms Rodrigez i Žoao Mutinjo ukupno 70 miliona), ne bi nas čudilo ako bi ruski milijarder ubrizgao novu finansijsku injekciju i doveo još nekoliko zvezda evropskog i svetskog fudbala.


Inače, Monako je već duže vreme na “ratnoj nozi“ sa francuskim fudbalskim čelnicima zbog poreskih olakšica u ovoj državi, što je i privuklo veliki broj stranaca, s obzirom da oni ne plaćaju porez na plate u kneževini.


Međutim, čelnici Fudbalskog saveza Francuske dali su naređenje da se sedište kluba mora premestiti u Francusku početkom juna 2014. godine, što znači da će svi igrači morati da plaćaju porez u toj državi.

2024 © - Vesti online