Utorak 28.05.2013.
07:44
Mondo

Farma: Ekremu obećana pobeda?

Ekrem ubeđen da osvaja 50.000 evra
 

Ekrem je informaciju da mu je obećana pobeda podelio sa Memom. A "gazda", pa verovatno je mislio na vlasnika Pinka Željka Mitrovića.

Da se učesnici rijalitija Farma ne pridržavaju pravila igre, to je jasno svakom gledaocu, pa i onom koji ne prati redovno šou. Ali, da li je i produkcija, odnosno Zadruga, "čistih ruku"?

  

Iz pojedinih rečenica farmera, u njihovim dijalozima, može se steći utisak da oni ipak znaju za neke informacije iz spoljnjeg sveta, odnosno da im neko nešto dojavljuje.

Kako onda drugačije protumačiti izjavu Ljube Pantović koja je u razgovoru sa Jovanom i Ša, rella da je "čula da na Farmi postoji duh", odnosno "bakica koja sve radi za farmere". Ta misteriozna bakica pojavila se u jednom kadru jedne noći i brzo je nestala, što je podgrejalo sumnje da farmeri imaju pomoć u obavljaju poslova. Ali, kako to da Ljuba zna za ono o čemu se pisalo u medijima?

Prema pravilima ovog rijalitija (a i mnogih drugih), zabranjeno je i kažnjivo pričati o tome ko će da pobedi, ko se najbolje kotira i drugi razgovori na slične teme.

Goca Božinovska, posle čašice više, dala je prognozu ko će da uzme nagradu od 50.000 evra:

"Pobediće onaj ko je najlenji i koji ništa nije radio u životu. Takvi pobeđuju. Samo je Miloš Bojanić pobedio, a radio je".

2024 © - Vesti online