Ponedeljak 27.05.2013.
13:24
Telegraf

Kostolac: Beba pala sa sprata i poginula

Foto: Ilustracija

Tragedija se desila dok se devojčica sama igrala na prvom spratu kuće. U jednom trenutku, dete je došlo do ivice i palo na unutrašnje stepenište u prizemlju, u kojem se tada nalazila njegova baba, piše Telegraf.

Teško povređenu devojčicu u kostolački Dom zdravlja odmah je prevezao njen otac Ferdi Š. (29), odakle je kolima Hitne pomoći preneta u požarevačku Opštu bolnicu. Dežurni lekari pokušali su reanimaciju u više navrata, ali bezuspešno, jer je devojčica imala tešku frakturu lobanje, zbog čega je u 20.40 konstatovana njena smrt.

Pregledom beživotnog tela, nisu uočene povrede koje bi ukazivale na nasilnu smrt izazvanu od strane drugih lica. O celom slučaju izvešteni su viši javni tužilac i istražni sudija Višeg suda u Požarevcu, koji nije zahtevao sudsko- medicinsku obdukciju.

Na prvom spratu kuće u kojoj je devojčica nastradala, nije postojala zaštitna ograda. Nju je devojčicin deda uklonio iz bezbednosnih razloga, jer nije bila stabilno fiksirana, pa je planirao da je uskoro ponovo postavi, saznaje Telegraf.

2024 © - Vesti online