Ponedeljak 27.05.2013.
12:01
Lj. M. - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Svaka para mnogo znači

Zahvalna: Svjetlana Kljajić
 

Ovu nesrećnu majku, koja se punih sedam godina bori da stane na svoje noge, zatekli smo i ovaj put prehlađenu. Jedva je govorila, dok se njena kćerkica Jovana bezbrižno igrala.


- Hvala toj dobroj ženi od sveg srca, kao i svim ostalim humanim zemljacima iz daleke Australije koji nam često pomažu. Svaka para nam mnogo znači. Dugova je mnogo, pa ne stižemo da ih sve izmirimo. Od onih u prodavnici za svakodnevne potrepštine, do onih za struju koji su toliko veliki da svaki dan strepimo od isključenja - kazala nam je Svjetlana jedva čujnim, slabim i drhtavim glasom.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Prehlada je prati već nekoliko meseci unazad. Malo je prođe i opet se vrati, a ni sama ne zna zašto, jer joj lekari nisu ništa posebno rekli, tačnije otkrili uzrok čestih upala.


- U ovakvom stanju ne mogu ni da vežbam i verovatno zato mi je imunitet jako slab. Ovako mi je gotovo svake godine. Od zime i od gripa nikako da se oporavim. Više ne znam ni sama šta mi je činiti. Umorna sam od golemih problema i nedaća, ali moram da se borim, zbog Jovane - rekla je Svjetlana, koja je preživela jedno od najsmrtonosnijih neuroloških oboljenja i u komi rodila ćerkicu Jovanu, ali nažalost ostala nepokretna.

2024 © - Vesti online