Nedelja 26.05.2013.
09:14
mozzartsport.com

Klop: Vreme je bilo dobro, sve je bilo sjajno... Samo je rezultat sr...nje!

Vratićemo se u neko novo finale: Jirgen Klop
 

Čini se da trenutno nema omiljenijeg trenera u svetu fudbala od Jirgena Klopa, a na njegovoj konferenciji za novinare posle tragičnog poraza Borusije od Bajerna (golom Arjena Robena u 89. minutu finala Lige šampiona na Vembliju) dobili smo još jedan dokaz zašto je to tako. Jednostavno, šef struke Milionera je uvek i svuda surovo iskren.


"Vreme je dobro, sve je bilo sjajno… Samo je rezultat sr..nje", rekao je Klop, koga iz takta nije izbacila ni pesma navijača Bajerna zbog koje je konferencija na kratko prekinuta.


Klop je samo prećutao buku i čestitao kolegi iz tabora ljutog tivala na trijumfu.
"Čestitke Bajernu i Jupu Hejnkesu – pobedu ne možete da mu oduzmete. Bili smo tu do samog kraja, ali se na kraju sve poklopilo Bajernu".


Ipak, Klop je uveren da će njegovi puleni, iako budžetom ne mogu da pariraju najvećim timovima Evrope, uskoro ponovo vojevati bitku za naslov najboljeg na Starom kontinentu.


"Videćemo. Za sledeću sezonu nisam siguran, ali onda je tu Berlin… Možda će to biti dobra prilika da se vratimo u finale Lige šampiona. Već sam rekao igračima da ćemo to učiniti. Možda ne na Vembliju, ali vratićemo se. Moramo da nastavimo dalje, da kupimo neke igrače. Moramo to da uradimo, jer drugi klubovi žele nađe igrače. Međutim, prvo treba da odmorimo", naveo je Klop.

2024 © - Vesti online