Subota 25.05.2013.
11:28
BETA

Radovanović: Ne odustajemo od SP

Reprezentativci Srbije veruju u uspeh u Belgiji
 

"Nećemo odustati dokle god postoji teoretska šansa da se plasiramo na Svetsko prvenstvo. Mi smo svi profesionalci, plaćeni smo za ovo i na nama je da se što bolje pripremimo za sledeću utakmicu i da pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat u Belgiji. Biće teško, ali moramo do kraja da ispoštujemo naš posao", rekao je Radovanović.

Srbija posle šest odigranih kola zauzima treće mesto u Grupi A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, sa sedam bodova, devet manje od vodećih Belgije i Hrvatske. Radovanović je istakao da mu ne smetaju kritike koje je dobio posle
poraza od Hrvatske u martu u Zagrebu.

"Kritike su sastavni deo ovog sporta. Mi smo mladi igrači. Da mi je neko rekao pre godinu dana da ću igrati utakmicu protiv Hrvatske, ne bih mu verovao. Oni su u tom duelu pobedili samo zahvaljujući većem iskustvu od nas", rekao je Radovanović.

Fudbaler italijanske Atalante je dodao da je zadovoljan sezonom, iako je većinu prvog dela propustio zbog povrede.

"Sezonom sam zadovoljan i pored tromesečnog odsustva posle operacije prepona. Polako sam se vraćao i kada budem prošao pripreme za sledeću sezonu siguran sam da će sve to biti mnogo bolje", naglasio je Radovanović.

Srbija će gostovati Belgiji 7. juna u Briselu.

2024 © - Vesti online