Petak 24.05.2013.
10:40
Vesti, Beta

Čudesno: Izašao Ivanović i Čelzi posle 3:0 izgubio sa 3:4!


Spektakl: Na stadionu Sent Luis Kardinals bilo je 48.623 gledalaca
 

Fudbaleri Mančester Sitija nadoknadili su tri gola zaostatka i pobedili Čelzi sa 4:3 u prijateljskoj utakmici u Sent Luisu, u sklopu turneje po Sjedinjenim Američkim Državama.


Utakmica je odigrana na stadionu Sent Luis Kardinalsa pred 48.623 gledalaca.


Čelzi je do 53. minuta vodio sa 3:0 golovima koje su postigli Demba Ba, Sesar Aspilikueta i Oskar, ali je Mančester siti za nešto manje od pola sata pre kraja uspeo da nadoknadi zaostatak i pobedi.

Igrao samo Ivanović

Branislav Ivanović bio je u startnoj postavi Čelzija (zamenjen na poluvremenu) na utakmici u Sent Luisu, dok Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić nisu igrali za "građane".

Dok je Bane bio na terenu Čelzi je imao ubedljivo vođstvo...

Dva gola postigao je Edin Džeko, strelac je bio i Havi Garsija, a pobedonosni pogodak postigao je Mika Ričards u 90. minutu.


"Igrači su imali par teških nedelja, otišao je menadžer (Manćini), izgubili su u finalu FA kupa. Oni su veoma talentovana ekipa, u to nema sumnje", rekao je pomoćni trener Mančester Sitija Brajan Kid.

Kao za bodove: Duel Serhija Aguera i Baneta Ivanovića u Sent Luisu
 


Kid privremeno predvodi ekipu nakon što je na kraju sezone u Premijer ligi uprava Sitija otpustila menadžera Roberta Manćinija. Mediji spekulišu da će ga zameniti trener Malage Manuel Pelegrini.


"Tako piše u novinama i svi pričaju o tome. Nikad se ne zna, ponekad se dogode i iznenađenja", rekao je defanzivac Ričards.

Čeh: Čekamo Murinja i novu magiju

Mediji spekulišu da će se trener Real Madrida Žoze Morinjo vratiti u Čelzi.
"Svaki trener se tokom godina malo promeni. Bilo bi sjajno ponovo raditi sa njim i videćemo da li ćemo ponovo prikazati magiju", rekao je golman Čelzija Petr Čeh.
"U velikom klubu su uvek velika očekivanja, bez obzira ko je trener. Uvek želite da pobedite u svakoj utakmici", dodao je iskusni golman.

2024 © - Vesti online