Petak 24.05.2013.
15:31
J. A. - Vesti

Karirani stolnjaci i kafanski merak

Veselo: Blek pantersi
 

Domaćini su se potrudili da ogroman prostor zaista podseća na kafanu od hostesa obučenih u srpsku narodnju nošnju do stolova prekrivenih kariranim stolnjacima. Za dobru kafansku atmosferu i provod pobrinuli su se Vesna Zmijanac, Mira Škorić, Novica Zdravković, Blek pantersi i drugi učesnici festivala.

Kolege: Novica Zdravković i Vesna Zmijanac

Tik uz binu bili su stolovi za pevače koji su se zabavljali za svoj groš svako za svojim stolom. Iako je zapevala oko pola dva ujutru, Vesna Zmijanac je sa Željkom Rstićem stigla već oko 21 sat, a njima su se kasnije pridružili Buba Miranović i Novica Zdravković, koji su se dobro provodili pijuckajući sokiće. Mira Škorić sedela je u društvu sestrića za susednim stolom, ali nije bila raspoložena za slikanje i priču.


Najbolju atmosferu, kako kažu gosti, napravila je Vesna Zmijanac koja je znalački podigla atmosferu svojim hitovima, ovacijama su dočekani i Blek pantersi, a Novica Zdravković zapevao je skoro pred jutro, a osim svojih hitova otpevao je i neke nezaboravne kafanske hitove pokojnog brata Tome Zdravkovića.

2024 © - Vesti online