Sreda 22.05.2013.
22:04
Vesti, Beta

Sa Pinto: Igrači me nisu prodali, već sebe otpisali!

Sada će mu biti lakše da donese neke odluke: Rikardo Sa Pinto

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto bio je vidno razočaran posle poraza na "Marakani" od Slobode (1:2), iako taj meč ništa nije odlučivao na tabeli Super lige Srbije. Bez obzira što je zvezdašima nedostajalo motiva, jer je Partizan pobedom u 144. večitom derbija osigurao titulu, nema opravdanja za bledo izdanje domaćih fudbalera protiv Užičana. Pogotovo što je to bio poslednji meč u šampionatu na "Marakani", koja je čitave sezone bila dobro posećena i davala veliku podršku ekipi.

Portugalac je na na konferenciji za štampu rekao da će mu posle današnjeg poraza biti lakše da donese neke odluke o svojim fudbalerima za sledeću sezonu.


"Ovo je bila prilika za neke igrače da pokažu da mogu da budu deo tima sledeće sezone i sada mi je lakše da donesem neke odluke", rekao je Sa Pintu novinarima na stadionu Zvezde.

Razočarali trenera: Luka Milunović u duelu sa Jovicom Vaslićem iz Slobode
 


Portugalski stručnjak je na novinarsko pitanje rekao da ne želi da razmišlja kao da su ga neki igrači izdali.

Piskavac: Iskoristili

smo slab dan Zvezde

Trener Slobode Ljubiša Stamenković bio je zadovoljan:

"Pokazali smo da znamo da igramo fudbal i po igri smo verovatno među prve tri ekipe u Srbiji. Presudila je formacija Slobode 3-6-1, jer se Zvezda spremila za 4-2-3-1. Iskoristili smo slab dan Zvezde, njihovi igracci su bili bez motiva", rekao je Stamenković.

Popularni "Piskavac" je kazao da se nada da che Sloboda jednom steći uslove da igra u Evropi:
"Krivo mi je što Sloboda nema uslove da igra u Evropi. Nadam se da će se jednom steći uslovi za to jer bismo imali šta da pokažemo.


"Samo ću reći da sam veoma razočaran. Veoma sam tužan i izvinjavam se navijačima pre svega u ime tima. Oni svaku utakmicu se trude da budemo bolji od protivnika i često nemaju novca za autobus ili automobil pa su ipak tu", rekao je Sa Pinto.


On je kazao da njegovi fudbaleri nisu igrali kao obično, kao i da njegov tim nije imao kvalitet za titulu.


"Izostali su naše srce, agresivnost i odgovornost. Izgubili smo zbog dve individualne greške igrača koji obično igraju dobro. Pobede i porazi su deo fudbala. Ovaj tim nema kvalitet, trudićemo se da sledeće godine napravimo tim koji može da osvoji titulu", rekao je Sa Pinto.

Fudbaleri Crvene zvezde u poslednjem kolu, koje je na programu za vikend, gostuju Vojvodini u Novom Sadu.

2024 © - Vesti online