Sreda 22.05.2013.
20:32
BETA

Mitrović: Ne znam da li ostajem!

Aleksandar Mitrović u duelu sa Robertsom Omegom iz Smedereva
 

"Fenomenalan je osećaj. Moja prva titula i to osvojena u rodnom gradu. Ne može bolje od toga. Žao mi je samo nisam dao gol, ali, eto standarno me neće u poslednje vreme", rekao je Mitrović novinarima posle utakmice sa Smederevom.

Fudbaleri Partizana zvanično su danas osvojili titulu prvaka Srbije, pošto su u gostima pobedili Smederevo sa 2:0. Partizanu je trebao bod za osvajanje titule kolo pre kraja, ali je trijumfom potvrdio šestu uzastopnu titulu i 25. ukupno.

Novinare je zanimalo i da li ostaje u Partizanu i naredne sezone, na šta je Mitrović rekao da ne zna ništa više od onoga što piše u novinama.

"Verujete mi da ne znam ništa više od onoga što piše u novinama. Dajte da završimo sezonu i proslavimo tituli kako dolikuje, pa ćemo onda pričati o tome", kazao je Mitrović.

Povređen: Vladimir Stojković

Prvi golman Partizana Vladimir Stojković  povredio se sredinom prvog poluvremena, pa ga je na golu zamenio Nikola Petrović, koji je rekao je pobeda protiv Smedereva značajna jer je njom osigurana titula prvaka.

"Iznenada sam dobio šansu umesto povređenog kolege i mislim da sam je danas dobro iskoristio, sa dve odbrane sam spasio Partizan remija, a možda i poraza, ne daj Bože, da je utakmica duže potrajala. Ovo je značajna pobeda i važna titula, šesta za redom", ponosno je istakao golman Nikola Petrović, koji je u finišu meča sa nekoliko odličnih intervencija sprečio domaće igrače da postignu počasni gol.

2024 © - Vesti online