Utorak 21.05.2013.
21:50
mondo.rs

Rijana bi da se ljubi sa Majli Sajrus

Obostrani komplimenti: Majli Sajrus

Na dodatno pitanje, da li bi se sa njom ljubila, Majli je "glumila" hladnoću: "Videćemo...". Ali, ubrzo nakon te izjave, Majli je na ''Tviteru'' javno podelila kakvu strast ima prema Rijani: "Promenila sam mišljenje! Definitivno".

A novinari kao novinari odmah su pohitali da čuju i drugu stranu. Američki tabloid "TMZ" je "naleteo" na Rijanu koja je nedavno raskinula sa Krisom Braunom i upitali su je šta misli o svojoj zgodnoj koleginici.

"Pa, recite joj da me pozove". Dok se tabloidi bave time da li će Rijani "probati" i sa ženom, njen otac, Ronald Fenti, rekao je za britansku štampu da se nada da će se njegova ćerka pomiriti sa Krisom Braunom.

"Uprkos svemu što se desilo, meni je Kris i dalje favorit broj jedan. Zaista ga volim. Oni su u strastvenoj vezi, koja se povremeno prekida. Znam da će za par meseci ponovo biti zajedno. Pričao sam sa njom i rekla mi je da je OK, i ja je podržavam šta god da odluči. Ali voleo bih da se pomire", kaže Ronald.

Zanimljivo je to da Krisov otac, Klinton Braun ne voli Rijanu i da je nedavno, baš pred raskid, rekao da bi voleo da pevač izabere neku drugu. A eto, nesuđeni tast, "otkida" na nesuđenog zeta.

2024 © - Vesti online