Utorak 21.05.2013.
13:53
BETA

Savović: Želimo da se revanširamo Metalcu

U dobroj formi: Boris Savović
 

"Imamo ogroman motiv da se revanširamo Metalcu za poraz u prvom delu
prvenstva. Želimo da zabeležimo još jednu pobedu, dobro smo se pripremili, odlično treniramo i nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda", rekao je Savović za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20 sati u hali Pionir igraju protiv Metalca, utakmicu 13. kola Superlige Srbije. Ulaz u dvoranu je besplatan. Zvezda je u seriji od šest pobeda u Superligi Srbije, a poslednji poraz doživela je upravo od Metalca (82:77) u prvom delu prvenstva, 17. aprila.

"Metalac je pred početak sezone najavljivao visoke ambicije, doveli su zvučna pojačanja poput (Slavka) Vraneša i (Vladimira) Dašića. Osim njih, ove sezone učinkom i odličnim partijama istakao se Bojan Bakić. Na njih ćemo morati najviše da obratimo pažnju", rekao je Savović.

Zvezda je treća na tabeli sa devet pobeda i tri poraza, dok Metalac ima tri pobede i devet poraza i nalazi se na šestom mestu. Savović je rekao da njegova ekipa neće potceniti protivnika.

"Njihov trenutni položaj na tabeli nas neće zavarati, jer su oni kvalitetna ekipa. Imaju dobre i iskusne pojedince, a njihova prednost može da bude i to što u Pionir dolaze potpuno rasterećeni i željni dokazivanja. Nećemo ih potceniti, uveren sam da ćemo ponoviti pristup i borbenost iz prethodnih mečeva", rekao je on.

"Trudićemo se da nastavimo da podižemo formu pred početak plej-ofa. Mislim da smo na pravom putu i da trijumf neće izostati", dodao je krilni centar crveno-belih.

2024 © - Vesti online