Utorak 21.05.2013.
12:34
Mozzartsport

Transfer bomba: Lazar Marković ide u Benfiku?!

 

Lisabosna priča: Lazar Marković blizu prelaska na La Luž

Lazar Marković odlazi u – Benfiku! Mladi napadač Partizana uveličaće koloniju Srba na stadionu La Luž, pošto će se u letnjem prelaznom roku pridružiti starosedeocu Nemanji Matiću i novim članovima portugalskog velikana, Filipu Đuričiću i Miralemu Sulejmaniju!

Ovu informaciju potvridio je uticajni sportski dnevnik iz Lisabona, "A Bola“, koja je današnju naslovnu stranu posvetila upravo mladom fudbaleru crno-belih, koji je i sam, po završetku 144. večitog derbija, potvrdio ono što se mesecima znalo, da napušta ovdašnji fudbal.


"Benfika je veliki klub i bila bi mi čast da igram tamo“, izjavio je Marković za "A Bolu“.

Naslovna strana "A Bole"

Izvesni odlazak Oskara Kardoza iz Benfike naterao je čelnike tamošnjeg velikana da mu potraže zamenu, a sva je prilika da je izbor pao na hitronogog Čačanina, koji se još zimus dovodio u vezu sa prelaskom u Portugal. Ostalo je samo da se vidi po kom će tačno modelu Lazar da zaigra u crvenom dresu, pošto je prema svim informacijama on još u decembru dogovorio saradnju sa Čelzijem.

Podsećamo, Lazar Marković je još prošlog leta prodat Investicionom fondu u vlasništvu izralskog menadžera Pinija Zahavija, koji je Partizanu tada platio sedam miliona evra, međutim, od najnovijeg posla crno-beli neće dobiti ni cent. Oni su ionako sav novac zarađen od transfera Markovića već – potrošili!

2024 © - Vesti online