Utorak 21.05.2013.
12:46
T. Barbulović - Vesti

Kad predsedniku padne rejting ne pomaže ni TV šou

Da li sam ovo ja: Tomislav Nikolić
 

Cvijetin Milivojević, direktor agencije za odnose sa javnošću Pragma kaže za "Vesti" da, kada je reč o bezbednosti građana, političara i državnika, on uvek ima isti stav.


- Nema minimiziranja opasnosti, ali ni tendencioznog naduvanja, već sve treba prepustiti nadležnim državnim organima. Znamo kako se tragično završilo minimiziranje pokušaja atentata na premijera Đinđića - kaže Milivojević.


Činjenica je da popularnost premijera Dačića i vicepremijera Vučića raste, što se ne bi moglo reći za predsednika Srbije. Neki analitičari smatraju da su tome "pomogle" i Nikolićeve često neodmerene i nepromišljene izjave. Zato ne čudi što ga njegovi savetnici "guraju" da gostuje u popularnim TV emisijama ne bi li popravio svoj rejting. Međutim, umesto očekivane duhovitosti i narodske oštroumnosti, prvi čovek Srbije se u jednoj takvoj, prikazanoj za vikend, samo bledo osmehivao.


- Mnogo je grešaka u radu PR službe, i predsednikove i premijerove. Njihove izjave date prepodne razlikuju se od onih poslepodne, što zbunjuje ne samo građane, već i ljude u medijima, čime se narušava autoritet državnih institucija - smatra Milivojević.

2024 © - Vesti online