Ponedeljak 20.05.2013.
12:37
BETA

Viljaš Boaš: Moramo da zadržimo Bejla

Zna put do novih uspeha: Viljaš Boaš
 

Totenhem ove sezone nije uspeo da osvoji četvrto mesto u Premijer ligi i izbori plasman u Ligu šampiona, pa će igrati u Ligi Evropa. Totenhem je juče u poslednjem kolu pobedio Sanderlend sa 1:0, golom Bejla, ali je i Arsenal istim rezultatom pobedio Njukasl i zauzeo četvrto mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Ako želimo da budemo bolji sledeće sezone moramo da zadržimo
najbolje igrače, a sa tim se slaže i uprava kluba", rekao je Viljaš Boaš, preneo je Bi-Bi-Si.

Mediji spekulišu da su za Bejla zainteresovani Real Madrid, ali i još neki klubovi koji su ove sezone igrali u Ligi šampiona.

"Mislim da smo sve uradili da zaslužimo četvrto mesto. Razočarani smo, ali znali smo da će i druge okolnosti uticati na ishod. Totenhem je divan klub koji će nastaviti da privlači velike igrače i nastaviće da ide napred", rekao je on.

"Ovo je bila dobra sezona. Do kraja smo se borili za treće i četvrto mesto i mislim da sledeće sezone možemo da ostvarimo bolji rezultat", dodao je on.

Totenhem je ove sezone osvojio 72 boda u Premijer ligi, što je klupski rekord.

"Arsenal je obavio svoj deo posla i igraće u kvalifikacijama, ali mislim da je ova sezona dobar primer za budućnost. Osvojili smo 72 boda, ali nismo uspeli da dođemo do četvrtog mesta i to pokazuje da moramo da budemo još bolji, jer drugi klubovi imaju sjajne ekipe", rekao je Viljaš Boaš.

"To moramo da uradimo na naš, Totenhemov način. Moramo da se dobro
pripremimo i tokom leta u prelaznom roku ugrabimo dobre igrače", dodao je on.

2024 © - Vesti online