Ponedeljak 20.05.2013.
11:43
24sata.rs

Daniloviću lekari prišili palac

Iako je imao više inetervencija, ne nalazi se na intenzivnoj nezi: Mikrohirurzi mu skoro amputirali palac
 

Iako je imao više inetervencija, ne nalazi se na intenzivnoj nezi, već u dvokrevetnoj sobi u Urgentnom centru. Kada je primljen u Urgentni centar, Daniloviću je palac bio skoro amputiran.

- Mikrohirurzi su mu zašili palac i zadovoljni su kako je sve ispalo. Juče ujutro je pomalo pomerao palac, a da li će ga u potpunosti pomerati, još je rano za prognoze jer je juče obavljena operacija, izjavio je za medije prof. dr Miljko Ristić, direktor Kliničkog centra Srbije.

Napadač je i juče posetio bivšeg košarkaša koga je ranio, a zatim je u Policijskoj stanici Čukarica u prisustvu advokata dao izjavu.

Porodica Danilović: Saša nije ranjen u prijateljskoj svađi!

Danilović je uboden u stomak i presečena mu je tetiva palca desne ruke, a po dolasku policije i Hitne pomoći, odbio je svaku saradnju. U policiji kažu da su ubrzo stupili u kontakt sa Danilovićevim prijateljem Filipovićem sa kojim je prethodno veče bio u kafani.

Danilovića je posetila i supruga, a ispred sobe u kojoj se oporavlja stoji obezbeđenje. Premijer i ministar policije Ivica Dačić je naveo da je u pitanju "koliko on zna, tradicionalna srpska svađa među prijateljima".

2024 © - Vesti online