Ponedeljak 20.05.2013.
04:37
Telegraf.rs

Farma: Radojka ostala bez Duleta


Dule Bogdanović se oprašta od supruge Radojke
 

Ove nedelje nominovani su bili Danijel Alibabić, koji je dobio najviše štapića od farmera, dok je Duleta Bogdanovića publika nominovala glasovima. Takmičari su se nadmetali u igri znanja, u kojoj se nisu proslavili, a pobedu je odneo Danijel, koji je dao jedan jedini tačan odgovor i tako duplirao glasove publike.

Duel nije prošao najslavnije, budući da takmičari nisu nimalo učili za igru znanja, dok je Alibabić sa jednim tačnim odgovorom odneo pobedu, dok Dule nije imao nijedan, što ga je ujedno i koštalo daljeg boravka na “Farmi”.


Nakon što je napustio imanje, Bogdanović je izjavio da je želeo da Danijel pobedi i da zato nije odgovarao na pitanja tačno, dok je za Staniju i Filipa rekao da se na farmi vole, ali da nije siguran da li će uspeti da opstanu i kada napuste imanje.

"Radojka i ja nismo navikli na psovke Beograđana, oni mnogo psuju, a to nema kod nas", izjavio je Dule i dodao da mu je, pored Radojke, favorit i Era Ojdanić, dok je za Ekrema rekao da je stalno pijan i da sam veruje da će odneti pobedu na “Farmi”.

2024 © - Vesti online