Nedelja 19.05.2013.
12:11
P. Živković - Vesti

Saša Ilić: Voleo bih da igram i sledeće sezone!

Pozdrav kapitena: Nenad Milijaš i Saša Ilić
 

"Ilić kapiten, jedan je Ilić kapiten..." Znaju navijači Partizana da cene doprinos kapitena i najiskusnijeg fudbalera. Kad je bilo najteže, Ilić je svojim golovima rešio mečeve sa Javorom, Radom i Radničkim iz Kragujevca. A, u duelu sa Zvezdom, kapiten crno-belih maksimalno je odradio i defanzivne zadatke, koliko je samo puta zaustavio Vešovića u pokušaju da organuzuje napad crveno-belih... To samo sugeriše da se Ilić i sa 35 leta oseća dobro, da bi i sledeće godine mogao da povede saigrače u pohod na novu titulu.


"Razgovaraću na kraju sezone sa ljudima iz uprave. Nemam problema sa povredama i miran sam po tom pitanju. Voleo bih da i sledeće godine budem igrač Partizana, jer i dalje imam želju za pobedama i trofejima", rekao je Saša Ilić.


Kapiten crno-belih kaže da je ekipa morala da sačuva veliku bodovnu prednost koju je imala.
"Više bih voleo da smo u derbi ušli sa 11 bodova prednosti. Proćardali smo mnogo, mada znam da je navijačima ovako sladje. Iskreno, nismo smeli sebe da dovedemo u opasnost da nam jedna utakmica rešava sezonu. Pohvalio bih navijače oba kluba za sjajnu atmosferu na tribinama", poručio je Saša Ilić

2024 © - Vesti online